Нова серия за момчета

Nivea For Men разработи нова серия - Menergy, която да отговаря на специфичните потребности на момчетата. Menergy включва дезодоранти и душ гел, които осигуряват надеждна защита, комфорт и готовност за приключения по всяко време. Новите аромати Rebellious и Wild са мъжествени и свежи.

С 24-часовата защита против изпотяване на новия Menergy Дезодорант момчетата вече могат да овладеят неприятната телесна миризма. Когато си навън с приятели или с гаджето и не знаеш какви авантюри ти е приготвил днешният ден, е добре да си уверен, че дезодорантът няма да ти изневери. Дезодорантът Menergy идва в два стилни дизайна и в два мъжествени аромата - Rebellious и Wild.

Новият душ гел Menergy е също толкова див. Енергийната напитка сред душ геловете, която постига много повече от това само да ти почисти кожата на тялото. Формулата му съдържа ефективните и освежаващи съставки на цитруси, евкалипт и мента. За свежо усещане на леко изтръпване - като скок в ледено студена вода. Изключително мъжествен, напълно хладнокръвен.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене