Нова серия за момчета

Nivea For Men разработи нова серия - Menergy, която да отговаря на специфичните потребности на момчетата. Menergy включва дезодоранти и душ гел, които осигуряват надеждна защита, комфорт и готовност за приключения по всяко време. Новите аромати Rebellious и Wild са мъжествени и свежи.

С 24-часовата защита против изпотяване на новия Menergy Дезодорант момчетата вече могат да овладеят неприятната телесна миризма. Когато си навън с приятели или с гаджето и не знаеш какви авантюри ти е приготвил днешният ден, е добре да си уверен, че дезодорантът няма да ти изневери. Дезодорантът Menergy идва в два стилни дизайна и в два мъжествени аромата - Rebellious и Wild.

Новият душ гел Menergy е също толкова див. Енергийната напитка сред душ геловете, която постига много повече от това само да ти почисти кожата на тялото. Формулата му съдържа ефективните и освежаващи съставки на цитруси, евкалипт и мента. За свежо усещане на леко изтръпване - като скок в ледено студена вода. Изключително мъжествен, напълно хладнокръвен.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ива Софиянска и Антон Божков празнуват 10 години брак
Мария Бакалова празнува 27-мия си рожден ден
След Кан Леонардо ди Каприо отиде на милиардерска сватба в Сардиния
Кейт Хъдсън публикува снимки по бикини (Снимки)
Истината за двойнствения живот на Филип Трифонов

Напишете дума/думи за търсене