Наоми Уотс съжалява за ролята си на принцеса Даяна

Снимка: wikipedia.org

Наоми Уотс признава, че съжалява за ролята си на принцеса Даяна в биографичния филм, заснет през миналата година. Според нея лентата е поела в грешна посока, пише британското издание на списание „Харпърс Базар”.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

Актрисата прие предизвикателството да изиграе британската принцеса във филм, който отблизо проследява живота на Даяна, разглеждайки отношенията й с принц Чарлз и други последвали връзки.

„Бях привлечена от фантастичната героиня, която трябваше да изиграя. Даяна е направила много неща, които са довели както до положителни, така и до отрицателни резултати. Тя е многолика”.

Биографичната лента е дело на немския режисьор Оливер Хиршбигел. „Оказа се, че има проблеми с филма и той тръгна в посока, в която не очаквах”, добавя звездата.

В крайна сметка 45-годишната актриса признава, че не съжалява чак толкова, защото всяко начало на филм крие най-различни рискове и предизвикателства. „Поемаш риска. Винаги има шанс да се провалиш, но трябва да го поемеш”, категорична е Наоми.

Актьорът Кас Анвар партнира на Уотс в ролята на любовника й Додй ал Файед. Никой от кралското семейство или по-известна личност не е представен със свой герой във филма, който проследява последните две години от живота й.

Наоми Уотс получи и номинация за най-лоша женска роля за 2013 година на антиоскарите „Златна малинка”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене