Лили Иванова с лятно турне

Снимка: Архив

След като преди седмица от екипа на Лили Иванова пуснаха в продажба билети за голям концерт в НДК на 6-ти ноември, вече са ясни и още 10 дати на територията на страната за предстоящи концерти.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

Националното турне е разделено на два основни лъча – пролетен и летен. Първият концерт ще бъде в драматичния театър на град Плевен на 3 юни, следват театрите в Русе - 4 юни, Добрич - 6 юни, Благоевград - 10 юни, и залата на операта в Стара Загора на 12 юни.

На 11 септември започва обиколкатa по летните театри от Бургас, следва Варна - 13 септември, Велико Търново - 16 септември, античен театър в Пловдив на 18 септември, а финалът ще бъде за летния театър на град Сандански на 20 септември.

Основната отговорност по репертоара е на китариста и цигулар Ангел Дюлгеров, който работи по новите аранжименти на подбраните песни. „Предстоящите концерти за мен са голяма отговорност и вълнение. Оценявам високо възможността да направим над 10 концерта с музикантите ми – Ачо, Оги, Орли, Еко и Росен - без никакъв компромис като организация и продукция”, сподели Лили Иванова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част
Шакира: Не съм готова за сериозна връзка
Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?
Новият тренд "бавна красота" - купувайте по-малко и по-качествени продукти
Защо трябва да изключваме смартфона си вечер

Напишете дума/думи за търсене