Да ти свият чушкопека

Това е новата ми рубрика, в която аз като ценител на простотиите ще разисквам задълбочено ултраинтелигентни, меганенормални и накъдрящи покоя ми кадри, предоставени ни от seir.bg.

№1: Тази бележка с предупредителен текст беше окачена на една от входните врати в софийски жилищен блок. От написаното личи, че хората от входа страдат от набезите на алчен крадец, който безжалостно и нагло редовно им краде разни неща от мазетата! Честно казано, ако бях на тяхно място, не би ми пукало за картофите и бурканите, но ако някой на мен ми свие чушкопека... тогава ше стане лошо!!! Ше разберем кой е и без да го питам, ше го потрошим от бой! Надявам се, че и те ще постъпат така. Още повече те "почти знаят кой е"!

№2: Мразим да ми слагат скоби! Всички типове, които работят "слагане на скоби", са пълни бастуни! За тези, които вдигат коли с "паяци", пък да не говорим... Сигурен съм, че няма човек, който да не е влизал в пререкания с пръдливите служители на "Паркинги и гаражи" някога през живота си! Всички шофьори ги ненавиждат и ги мразят и аз също съм един от тях. В случая на тази снимка виждаме как безочливи служители са поставили скоба и на автобус. Лично мен това обаче не ме учудва и ми се струва, че тези нахалници не биха се поколебали да поставят скоба дори и на детска количка с бебенце в нея, ако е оставена без надзор за кратко.

№3: Качеството на тази снимка е малко лошо, но все пак мисля, че си заслужава да бъде публикувана. Както се вижда, това е контролното по математика на някой ученик. След като се е опитал да реши задачките, които са му дадени, той е написал и послание към учителя си, което гласи: "Дай боже 4." Явно обаче даскалчето не е имало как да постави така желаната четворка, тъй като знанията на ученика са били недостатъчни, и затова е отговорил: "Бог дал едвам 3!" Все пак по-добре 3, отколкото 2, нали?!?  

№4: "Внимание! Не пипайте цветята! Охраняват се с ел. ток!" Е такова чудо не бех виждал, баце... Сега си мисля колко ли ток харчат на месец тези цветя и с какво напрежение работят... Дали се захранват с трифазен ток, или просто се включват в контакта и бачкат с напрежение от 220V?!? Всъщност дали пък не се захранват с няколко батерийки от по волт и половина... Ами ако някое малко детенце, което все още не може да чете, реши да набере от тях букетче за мама? Или пък някое миличко кученце им вдигне краче?

№5: Добре си разпускат тези пичове... Първо малко джакузи в мивката, после малко на сауна във фурната... е тв'а е живот! Забравили са да си вземат по едно коктейлче само...

Снимките са предоставени от нашите приятели и партньори от seir.bg. Виж там още невероВатни кадри!

Коя снимка е най-готина? Гласувай в темата на Нед във форума.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене