Нана става Джулия Робъртс в „Хубава жена”

София. Седмицата на киното в Dancing Stars ще постави участниците, които вече месец тануват на най-бляскавата сцена в телевизонния ефир в нова за тях необичайна ситуация. Всеки ще трябва да влезе в образа на известен филмов герoй и чрез танц да пресъздаде актьорски умения.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Нана става „Хубава жена” и ще докаже чрез танца си American smooth, че красотата на човек се крие във вътрешната му сила и дори в трудни моменти, когато носиш перука, най-важното е, че имаш хора, които са до теб и те подкрепят и обичат. Именно с близките си Нана отпразнува само преди ден своя юбилей. 

Обратното на Джулия Робъртс ще накара Сани Жекова да заплува в свои води. Мисис Смит се падна за нея тази седмица, като кой е мъжът в живота на най-добрата ни сноубордистка, ще разберем в утрешния епизод на Dancing Stars. Едно е сигурно – мъжът до Сани в танците е Симеон, който успешно я води към Седмицата на киното.

Неочаквана среща уреди Светльо за своята партньорка Михаела Филева. Най-добрата танцьорка по индийски танци Капка Кумар ще разкаже на Михаела защо индийският танц е възхвала на Любовта и Бог.

„Мръсни танци” очакват Вензи, „Приятели” за Албена и партньора й Петьо. Защо Дарин е бил на ръба, тръгнал по лошия път и как инцидент с кола, в който за малко не убива семейството си променя живота му завинаги? Този разказ ще видим, преплетен с емблематичния образ на Джон Траволта в Брилянтин и freestyle импровизацията на Дарин и Ани Дончева.

Този разказ ще видим, преплетен с емблематичния образ на Джон Траволта в Брилянтин и freestyle импровизацията им с Ани Дончева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене