Караджата на тясно с Николета? Да! Ама не

снимки: Петър Тодорински

Вратарят на ЦСКА Иван Караджов е новата „жертва" в спалнята на топмодела Николета Лозанова. Горещата клюка обикаля София вече повече от седмица, а поводът бе еротичната сесия за мебелна компания, в която двамата са оплели сластни тела.

На част от кадрите стражът на армейците „дегустира" през вратарски ръкавици, но и на голо един от най-желаните бюстове в родината, а на други лудува с Мис Плеймейт върху няколко спални.Всъщност Николета и Караджата изкарали „на тясно" само 6 часа, за които била заснета сесията. „Вече свикнах с който мъж се появя някъде, на следващия ден да ми го зачислят за ново гадже. И този път ще разочаровам злобари, които завиха Караджата с юргана ми. Нямам топли отношения с него. До последния момент аз дори не знаех с кой ще снимам. От мебелната компания искаха да е с футболист. Видяхме се на живо с Иван буквално няколко часа преди снимките". Така Лозанова сложи край на клюките, че е интимна с червения вратар.

Но това съвсем не означава, сексбомбата не е поставила Караджов в списъка с мъжете, които й харесват. Припомняме, че в Николетиния списък вече се е отбил един вратар. Националът и юноша на Левски Николай Михайлов се задържа цели две години в сърцето на плейметката.Та, пак за Караджата: „Естествено, бих имала връзка и с друг вратар. Няма значение дали е на ЦСКА, на Левски или на друг отбор, стига да ми харесва. А Иван ми харесва. Висок е, сладък е, има хубаво тяло. Направи ми впечатления, че има много големи и здрави ръце. Но! Той е забранен плод. Има си сериозна приятелка".

Цялата история намери днес в новия брой на "Хай клуб" !

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене