Без големи звезди в новите "Междузвездни войни"?

Решението на Джордж Лукас да повери наследството и правата за “Междузвездни войни” на “Дисни” се изтълкува като противоречив ход от критичната маса фенове на сагата.

Приближаването на онази "далечна, далечна галактика" превръща нетърпението на феновете в могъща взривоопасна сила, готова да се отприщи при всеки слух относно очаквания с религиозен трепет епизод VII на космическата сага "Междузвездни войни", пише "Труд". Под шапката на "Дисни" и с Джей Джей Ейбрамс на кормилото продукцията вече се снима някъде в Мароко и Тунис. Плановете са филмът да излезе на 18 декември, 2015 година.


Сюжетът и актьорският състав са пазени в строга тайна и нищо официално не излиза, освен потвърждението на един от шефовете на "Дисни" Алън Хорн, че снимките вече са започнали. Но либопитството е огромно и милиони хора искат да знаят повече за кастинга на новите "Междузвездни войни". Ето какво се знае досега, като до приключването на броя няма официално потвърдена информация за спряганите имена. Преди това едно изречение отново от мистър Хорн, който преди дни отговори на поредния въпрос, свързан с обявяването на актьорския състав в стила на учителя Йода. Студийният бос каза: "Търпение трябва вие да имате."


И така, какво знаем до момента? Усилено се говори, че Харисън Форд, Марк Хамил и Кари Фишър отново ще изиграят Хан Соло, Люк Скайуокър и принцеса Лея, но най-вероятно в малки роли. Според източници на "Холивуд Рипортър" и гигантът Питър Мейхю се завръща в косматия костюм на култовия Чубака.
Иконичните и комични роботи R2-D2 (Кени Бейкър) и C-3PO (Антъни Даниелс) също ще намерят място в подновения космически конфликт.


И оттук нататък ще се разчита на непознати имена. Режисьорът, копродуцент и съсценарист на "Епизод VII" Джей Джей Ейбрамс на няколко пъти е подчертавал, че за главните роли ще търси свежи и неизвестни за широката публика имена, които не трябва да бъдат свързвани с предишни роли. Преди време "Варайъти" писа, че младият изпълнител Адам Дайвър ("Истинският Люин Дейвис") преговаря за ролята на неназован злодей във филма. С времето слуховете се увеличиха и сега се смята за почти сигурно, че Дайвър ще има ключова роля в новите "Междузвездни войни". За друг ключов персонаж основни фаворити са перспективните холивудски кадри Джеси Племънс, Ед Спилърс, Джон Бойега, Матю Джеймс Томас и Рей Фишър.

Според няколко престижни западни издания много вероятно е един от тях да е получил най-важната роля в новите серии от сагата. Наскоро "Холивуд Рипортър" съобщи, че носителката на "Оскар" за поддържаща роля Лупита Ньонго се е срещала с Ейбрамс и също е получила роля в космическата опера.


Съвсем скоро се очакват официални новини от снимачната площадка на новите "Междузвездни новини". Нека силата на търпението бъде с феновете.

Твърди се, че Лупита Ньонго е получила роля.
Твърди се, че Лупита Ньонго е получила роля.
Адам Дайвър ще играе злодей в новите "Междузвездни войни".
Адам Дайвър ще играе злодей в новите "Междузвездни войни".
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене