Благо се прибра в София със счупена на 3 места ръка

Благо говори по телефона в София, качайки се на колата си.

Благо Георгиев се прибра внезапно в София и бе засечен от фоторепортер на "24 часа". Информация в руските медии пък разясни причината за гипса на дясната му ръка.

Оказа се, че българският халф е играл в събота за "Амкар" с 3 счупвания в нея почти цял мач срещу "Том" в последния кръг на Висшата лига. Благо започна титуляр при гостуването в Томск. Още в началото на мача той пострада и се наложи от лекарския щаб на "Амкар" да му направят превръзка.

Прегледът след двубоя е показал, че в дясната ръка на Георгиев има 3 счупвания. Те засягат коста, която започва от средния пръст и продължава към китката, пишат в Русия.

Въпреки оказалата се тежка травма Благо завърши двубоя, а в неговия край получи жълт картон. Той се оказа 8-и за халфа през този сезон в руското първенство и това автоматично доведе до наказание от 1 мач за него. Така той със сигурност пропуска домакинския двубой на "Амкар" с "Урал" в петък.

Руският клуб обаче настоява Георгиев да се прибере още през уикенда в Перм и от другата седмица да започне тренировки. Предвижда се той да участва в мачовете на "Амкар" със специална лонгета. Тимът на Благо на практика не играе за нещо, тъй като до края на сезона остават 5 кръга, а гонената зона за евроквоти вече е отдалечена на 8 точки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене