Барт се ожени тайно

Барт с жена си в басейна

Тайна сватба е вдигнал един от най-високо ценените играчи в "Лудогорец" -  Александър Барт. "България днес" научи, че френският защитник вече е български зет и се очаква всеки момент да му бъде издаден наш паспорт. Барт официално е минал под венчилото с очарователната Свилена Борисова. 27-годишната брюнетка има славата на една от най-красивите жени в Разград. Двамата се запознават именно когато Барт идва да играе за местния тим.

Свилена е завършила "Социология" в УНСС. Тя е дъщеря на пожарникар, а майка й работи в сферата на здравеопазването. Младата двойка дори вече се радва на собствен син.
За медения месец Александър е изненадал любимата си с пътешествие до най-романтичния град - Париж. Барт се изявявал като екскурзовод и показал на Свилена Айфеловата кула, както и всички забележителности на френската столица. Близки до двойката разкриха, че това не е първата визита на българката до Франция. Още миналата година тя гостувала на Барт в родния му град Авиньон.
Според съотборниците на защитника в "Лудогорец" той е коренно променен, след като заживял със Свилена. Преди това имал репутацията на коцкар и любител на нощния живот. Преди години Барт дори се замеси в пиянски скандал, след като разби колата си край Велико Търново. Тогава футболистът остана без шофьорска книжка.

Сега среднощните купони и забиването на мацки по заведенията останали в миналото.
Александър явно има намерение да се пресели у нас за постоянно, дори и след края на футболната си кариера. "България Днес" научи, че французинът е купил луксозно имение в разградското село Гецово и от известно време живее там. Палатът, построен край река Бели Лом, разполага с всички екстри - соларна система за отопление и топла вода, цветна градина, игрище за тенис и бадминтон. Самият Барт наскоро поставил гигантска сателитна чиния, за да може да гледа всички френски канали.
Очаква се това лято в "Лудогорец" да има още една сватба. Вратарят Владо Стоянов е предложил брак на приятелката си Венера, която също е разградчанка.

Александър показва на Свилена Айфеловата кула
Александър показва на Свилена Айфеловата кула
Имението на играча в село Гецово
Имението на играча в село Гецово
Барт обу сина си с гащи на "Лудогорец"
Барт обу сина си с гащи на "Лудогорец"
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене