Джони Деп: Никога не съм се търсил в Гугъл

Снимка: архив

Холивудската звезда Джони Деп никога не е проверявал в Google какво пише за него, съобщи „Yahoo!”. 50-годишният актьор споделя, че изглежда "жалък", когато трябва да използва новите технологии. Освен това той признава, че се притеснява да не прочете някой неприятен слух за себе си.

"Никога не съм се търсил в Google. Няма и да го направя. Страх ме е да не намеря някакви лъжи или ужасни неща, написани за мен", казва звездата.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Деп, който е баща на две деца - Лили-Роуз на 14 и Джак на 11 г., признава, че децата не му позволяват да им помага за различни училищни проекти. "Аз съм направо жалък, трябва да попитате децата ми. Преди искаха да им помагам да търсят нещо в интернет, за училище например. Вече няма смисъл. Последния път като ги попитах дали искат да им помогна, те ме изгониха и казаха просто да си свиря на китарата", шегува се актьорът.

Джони дори не си спомня името на любимото си приложение Instagram. "Не си спомням името на това приложение. То позволява да редактираш снимките автоматично", казва актьорът. По думите на звездата единствено снимките на годеницата му Амбър Хърд никога не се нуждаели от корекция. "Те винаги са перфектни", добави Джони.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво може да променим, ако партньорът ни обвинява за всичко?
Най-мистериозните зодии
Светлана Гущерова викна полиция, съпругът й тропал на вратата
Критики към Джордж Клуни, след като призова Байдън да се откаже от президентската надпревара
Джони Деп e влюбен в 33 години по-млада рускиня (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене