Спокойно - AC/DC ще продължат да правят музика

Малкълм Йънг (вдясно) си взима почивка от групата заради лошо здравословно състояние.
Снимка АФП

AC/DC ще продължат да правят музика. Това обяви групата в официално изявление, в което стана ясно, че Малкълм Йънг наистина е в лошо здравословно състояние. Китаристът ще си вземе почивка, за да може да се възстанови.

На 15 април беше съобщено, че Йънг е претърпял инсулт, а след това плъзнаха много други слухове. В крайна сметка, AC/DC пуснаха официално съобщение на своята страница във фейсбук.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

„След 40 години от живота, които бяха посветени на AC/DC, китаристът и един от основополагащите членове - Малкълм Йънг - си взима почивка от групата заради лошо здравословно състояние. Малкълм иска да благодари на непримиримите легиони от фенове по света за тяхната безкрайна любов и поддръжка.

В светлината на тази новина, AC/DC моли за уважение към личното пространство на Малкълм и неговото семейство. Бандата ще продължи да прави музика."

AC/DC се готвят да запишат нов материал през май. „Ще съберем няколко китари, ще подрънкаме, ще видим дали някой има някакви мелодии или идеи", обяви Брайън Джонсън пред вестник „Tелеграф". „Ако нещо се получи, ще го запишем."

Джонсън потвърди, че „едно от момчетата има инвалидизиращо заболяване", но не пожела да разкаже повече за това.

Плановете на AC/DC са да направят голямо турне по повод 40-годишнината от основаването им, в което ще бъдат включени 40 концерта на 40 различни места. "Това би било страхотен начин да се сбогуваме", каза още фронтменът на бандата пред „Teлеграф", като уточни, че засега няма нищо конкретно.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене