Кали: Кръстих дето си на Жоро Илиев, защото спаси живота на първия ми съпруг

Кадър: Нова тв

Когато бях пред раздяла с Антон Краус, една приятелка ми каза – къде си тръгнала момиче, всички мъже са еднакви. Това каза пред Милен Цветков по Нова телевизия фолк певицата Кали. Първото ми дете не е от Жоро Илиев, кръстено е на него, защото ми направи много голяма услуга, призна тя.

Според нея, висаджията е спасил живота на нейния първи съпруг Иван Димитров в размирни времена, извадил го е от сериозни проблеми и затова тя е обещала, ако роди момче, ще го кръсти на него.

Кали разказа как пътувала до Гърция с Азис и една нейна приятелка, но на границата ги спрели и им ударили черен печат в паспортите. Според певицата, това се е случило, защото Азис е бил с различен цвят коса от тази на снимката си. А и вероятно сме изглеждали като проститутки и сводник, призна тя.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Кали сподели ,че е искала от самото начало три деца, затова се разделила и с първия си съпруг, тъй като той не бил съгласен. Певицата призна, че понякога е твърде властна и обича да се налага в семейството си.

Преди да напусна Антон Краус, не съм го лъгала, просто му казах две години преди раздялата, че връзката ни се разпада, спомни си Кали. Тя поискала от втория си съпруг да се промени, но той е отказал и това е довело до разпад на семейството им. Тя призна ,че е изневерила на Антон, защото харесала друг.

За мене важно мъжът до мен да е хубав, строен, не богат, затова исках от Антон да спортува, но той не искаше, продължи разказа си Кали. Няма да раждам четвърто дете, стигат ми три. Сега съм щастлива и не мисля за друга връзка, завърши тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене