Маги Халваджиян кани Лили Иванова в „Като две капки вода”

Миналата вечер гласуването в "Като две капки вода" беше много оспорвано, защото всички участници положиха невероятни усилия, за да се доближат максимално до образите, които трябваше да имитират.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

В крайна сметка след гласуването на журито и участниците на първо място застана Иво Танев. Публиката подкрепи мнението на четиримата съдии, като присъди своите 10 точки на брилянтното му превъплъщение в Лучано Павароти и изпълнението на Caruso. Така за победител на вечерта бе обявен Иво, който дари своята награда от 1000 лв. на „Фондацията на Христо Гешов за борба срещу хепатит“.

Веднага след него се нареди Неве, на която все нещо не й достига да заеме челната позиция. Въпреки че задачата й да се превърне в Адел я докара до сълзи, тя успя да изпълни брилянтно Skyfall.

„Откъде извади този глас? Граничеше с гениалността” – похвали Хилда изпълнението на Деян Донков за „Ветрове” на Лили Иванова. Маги сподели, че се е чул с примата на българската естрада Лили Иванова, която е фен на шоуто и я очакваме като гост в „Като две капки вода”.

Нети отново извърши чудеса и направи страхотен пърформанс на Джъстин Тимбърлейк и My Love. Павел остана в дъното на класацията. От първото място миналият път Мая се озова плътно след Павел за Eruption. Къци ни върна към „Ако си дал” на Емил Димитров, а Стефания беше „едни гърди напред” пред Уитни Хюстън.

На сцената на „Като две капки вода“ зрителите отново видяха един от най-колоритните уастници в миналогодишното издание на предаването. Гъмов беше специалният гост на вечерта, а неговата задача бе да влезе в ролята на Oscar Benton. Изпълнението му на Bensonhurst Blues ни припомни защо именно той беше един от фаворитите на журито и публиката през миналата година. „Все едно никога не съм напускал сцената!“ заяви Гъмов след участие си на сцената на „Като две капки вода“.

Следващият понеделник от 20.00 часа по Нова ще видим: Стефания като Стенли, Мая - Бритни Спиърс, Павел - Мишел Тело, Нети - Барбара Стрейзън, Къци - Фреди Меркюри, Неве -100 кила, Деян - Depeche Mode и Иво - Петя Буюклиева.

Как ще се справят те със своите нови роли, ще разберем на 28-ми април, от 20.00 часа по Нова.

Като две капки вода –всеки понеделник, от 20.00 часа по Нова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене