Долу е горе. Повдигни се!

Хвани оранжевата бутилка. Щракни капачката. Можеш ли да го помиришеш? Сладко е, всъщност толкова сладко, че можеш да усетиш наситената сладостна текстура в устата си. Това е бялата нектарина.

Сложи малко от магическата отвара върху дланите си. Втрий я в косата си! Осети изобилието от сладост на небцето си. Бяла нектарина и екстракт от розов корал галят сетивата ти. Освежи се. Косата ти се прочиства с всяко движение на ръката. Повдигането е започнало. Започва с духа ти, на върха на главата. То се стича надолу, като енергизира всичко, до което се докосне.

Щракни капачката. Отново. Време е да поставиш своите условия. Плодовете в овощната градина няма да са сухи и меки, те ще бъдат свежи и пълни с живот. Сочни плодове, ухаещи цветя и кадифена ванилия пленяват и въодушевяват цялото ти същество в тази градина. Предизвикай гравитацията! Готова си!

Отвори очите си! Погледни! Твоите четири сетива са те довели до божественото пето. Сега вече можеш не само да докоснеш, да чуеш, да предвкусиш и да усетиш аромата, но и да видиш свежестта и обема на косата си.

Косата ти, изпълнена с обем радва окото. Райската градината не е просто една мечта. Ти вече си повдигната - стъпалата ти не докосват земята, а косата ти е изпълнена с обем.

Излез и се забавлявай! Търси заека, в своята страна на чудесата!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене