“Таймс” се възхити от класата на Бербатов

Вестник "Таймс" се възхити на Димитър Бербатов в материал, озаглавен: "Класата на Бербатов осигури отговорите за сър Алекс". Ето какво написа изданието за капитана на България.

"Уейн Руни е контузен, под въпрос за мача с "Милан", Майкъл Оуен е извън строя до края на сезона - въпроси с повишена трудност за сър Алекс Фъргюсън. Димитър Бербатов обаче осигури отговорите.

В мача срещу "Уулвърхемптън" (1:0) българинът бе призван да води сам атаката. За щастие на "Юнайтед" Берба явно най-накрая е решил да остави забележима следа в кариерата си на "Олд Трафорд". В събота неговата класа струеше от мача на стадион "Молиню". Неговата задача бе да не остави на мира централните защитници и да остави пространства за крилата Антонио Валенсия и Нани. Берба не даде секунда покой на "своите хора".

Връщаше се назад да поема топката и да изтегля защитниците, подаде фантастични пасове, центрира отлично и създаде голова ситуация за Дарън Гибсън... Неговият поглед върху играта и магически отигравания бяха удоволствие за зрителя. Особено когато направи за смях Кристоф Бера и с пета изведе Нани по крилото в атаката за победния гол на Пол Скоулс."

Още спорт на www.trud.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене