Део, Лео и Играта с Din-Yo и МаринаДрагомирецкая с ново парче

След "Петък вечер" изпълнителят и автор на музика и текстове Din-Yo и дуетната му половинка Марина Драгомирецкая направиха вълнуваща колаборация с Део, Лео и Играта, за да разкрият някои от най-семплите и важни тайни за живота в парчето "Всеки миг". Винаги да се стремиш да реализираш мечтите си, да се наслаждаваш на истинността и красотата на онова, което е важно за теб и което те прави щастлив, е посланието на клипа.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

Неслучайно песента съдържа автобиографични елементи: всеки един от изпълнителите е написал сам текста за своето "включване" и изразява себе си. Део пее за новата си любов, Лео - за семейството и децата, а Играта - за приятелството. В снимките на клипа взема участие новата приятелка на Део Мариана, това е и първата му съвместна изява в музикален проект заедно със сестра му Марина Драгомирецкая.

Авторът на идеята за "Всеки миг" Din-Yo споделя, че припевът на парчето се появил в главата му една вечер преди 4 години, докато вървял към вкъщи и си тананикал в мрака. "Появи се съвършено цялостен и завършен, без никакви "трески за дялане" - казва той. "Много време след това обаче не се случваше нищо с парчето.

Веднъж бяхме с Бате Пешо в Studio Buster, аз го затананиках, спогледахме се... и той се втурна към пулта, а аз - към микрофона. След това тази песен се превърна в реалност

буквално за 7 минути. Вокалът ми в завършения проект е от онова първо изпяване.

Део и Лео решиха да се включат към проекта, написаха свои куплети. Рапърът Играта и Марина Драгомирецкая също се запалиха. Снимахме клип, който е страхотен - ведър, оптимистичен, жизнерадостен, каквото беше и усещането ми, когато за пръв път ми хрумна идеята" - споделя изпълнителят.

Клипът е дело на двукратния носител на титлата за най-добър режисьор на хип-хоп клипове – Bashmotion. Редуващите се кадри на изпълнителите с техните детски "копия" показват колко много смисъл има в малките неща и всичко онова, което ни заобикаля в промеждутъците, когато "светът не е розов, нито черно-бял". 

"Като си помисля, че тази прекрасна песен можеше да си остане само в главата ми, направо ме хваща страх. Страх, че по всяка вероятност милиони по-добри идеи от моята никога не виждат бял свят. И си мисля, че в никакъв случай не бива да си позволяваме инертност по отношение на собствените ни хрумвания, мечти, възможности. Веднъж появили се в умовете ни, те трябва да бъдат реализирани, а ние сме длъжни да направим всичко, за да им помогнем. Ако "Всеки миг" ви накара да погледнете своите с повече вяра и оптимизъм, ще съм сигурен, че сме свършили страхотна работа" - споделя още Din-Yo.

“.. и няма път верен щом на място си спрял…“

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене