Къртни Лав има вина за смъртта на съпруга си Кърт Кобейн

Снимка: архив

Бащата на певицата Къртни Лав скандално обяви, че тя е замесена в смъртта на своя съпруг Кърт Кобейн, фронтмена на рок групата "Нирвана" отпреди 20 години.

Ханк Харисън, който не поддържа близки отношения с дъщеря си, твърди, макар да няма доказателства, че тя е отговорна за това 27-годишната рок звезда да "дръпне спусъка" на пушката, с която сложи край на живота си преди 20 години, съобщава „Радар Онлайн“.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

"Няма съмнение, че тя е способна на това. Не мога да докажа, че тя е натиснала спусъка, но мога да потвърдя нейното участие с висока степен на сигурност", казва Ханк Харисън.

Той вярва, че улики, които водят към участието на дъщеря му в смъртта на Кобейн, са скрити в ръкописна бележка, намерени в портфейла на Кърт след неговата смърт. Тя беше оповестена от полицията в Сиатъл миналата седмица.

В нея Кобейн се отнася саркастично към брака си с певицата Къртни Лав. Текстът започва като пародия на традиционните клетви, които булката и младоженецът си разменят в деня на сватбата. По-нататък авторът описва с доста груби изрази Къртни Лав - като жената, която му "източва" парите за наркотиците и "разврат". Музикантът е написал буквално следното: "Ти, Кърт Кобейн, взимаш ли Кортни Мишел Лав за твоя законна съпруга... дори когато източва всичките ти пари за наркотици и проституция".

"Ако прочетете истинското значение на тази малка бележка и я съпоставите с останалата част от доказателствата, всеки, дори малоумник, ще съзре, че тук става нещо тъмно и ужасно", казва Ханк Харисън.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене