Свежи лица и стари муцуни в "Междузвездни войни: Епизод 7"

Анди Съркис най-вероятно ще изиграе някое фантастично същество.

Светът на киното очакваше със затаен дъх официалното обявяване на актьорския състав за свръхочаквания "Епизод 7" на сагата "Междузвездни войни", който трябва да излезе на 18 декември 2015 година. Кастингът вече е факт и от няколко часа е основна тема на всички шоубизнес издания в западния (а и не само) свят.


И така кои актьори са включени в мечтания проект? С роли се сдобиха младите надежди на американското кино Адама Дайвър, Оскар Айзък, Джон Бойега, Домнал Глийсън и Дейзи Ридли. Към тях се присъединяват легендата Макс Фон Сюдоф и епохалният майстор на motion capture технологията Анди Съркис. От старите муцуни се завръщат Харисън Форд като Хан Соло, Кари Фишър като Принцеса Леа, Марк Хамил като Люк Скайуокър плюс Питър Мейхю (Чубака), Антъни Даниълс (C-3PO) и Кени Бейкър (R2-D2).


Сюжетът, разбира се, още се пази в пълна тайна. Сценарист, режисьор и продуцент на новите епизоди от "Междузвездни войни" е Джей Джей Ейбрамс, който вече възроди друга иконична фантастика - "Стар Трек".


"Много сме развълнувани най-накрая да споделим актьорския екип. Едновременно е вълнуващо и сюрреалистично да видим как обичаните оригинални актьори и брилянтните нови изпълнители заедно отново вдъхват живот на този свят. Започваме снимки след две седмици и всички дават най-доброто от себе си, за да накарат феновете да се гордеят", обяви Ейбрамс.

Харисън Форд, Кари Фишър и Марк Хамил се завръщат в старите си роли.
Харисън Форд, Кари Фишър и Марк Хамил се завръщат в старите си роли.
Оскар Айзък
Оскар Айзък
Дейзи Ридли и Джон Бойега
Дейзи Ридли и Джон Бойега
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене