г-н „Аватар” избра Версаче

Деми Мур

На 7 март, 2010 година, в зала "Кодак тиътър", Лос Анджелис се проведе церемонията по връчването на 82-рите годишни награди на Академията за филмово изкуство. По традиция модна къща Версаче беше неизменна част от приказната вечер на наградите Оскар. Много от специалните гости избраха тоалет на Версаче, за появата си на червения килим.

Джеймс Камерън - номиниран за най- добър режисьор за филма "Аватар", избра смокинг с едно копче и остър ревер на модната къща. Режисьорът на касовия хит не спечели Оскар за труда си, но ще бъде запомнен с блестящата си визия на тазгодишната церемония.

Актрисата Деми Мур беше облечена в рокля без презрамки от копринена органза съчетана със сандали Версаче на двойна платформа, от същата метерия . Роклята е с телесен цвят, с богата драперия в долната част и акцент - детайл във формата на роза.

Актрисара Елизабет Банкс, водеща на наградите, избра сива рокля Версаче с набрана горна част и свободна пола от шифон.

Мелъни Грифит беше облечена в черна рокля на модния гигант, без презрамки, покрита изцяло в наниз от мъниста. Съпругът на актрисата - Антонио Бандерас се появи в костюм Версаче с едно копче и тесен ревер.

Елизабет Банкс избра и коктейлна рокля от черен сатен, покрита с кристали, от линията Ателие Версаче, за годишното парти на оскарите и списание Венити Феър.

 

Елизабет Банкс на партито на Vanity Fair
Елизабет Банкс на партито на Vanity Fair
Елизабет Банкс
Елизабет Банкс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене