L’Oreal преобразява боядисването на косата

Бъдещето на боядисването в 3 букви: ODS (Oil Delivery system*). Това е ненадмината технология, създадена от лабораториите L'Oreal, която разкрива нова ера на комфорт и безкрайни цветови възможности при боядисването на косата, похвалиха се наскоро от компанията.

Подобни новини са радостни, защото наше задължение е да пазим косата си и да я съхраняваме от всички вредни влияния, особено когато сме млади и не сме успели още да "изтискаме силите й". За всяко момиче е важно да полага грижи от рано и, когато вземе решение да третира с някаква химия косата или кожата си, да бъде много внимателно при избора. Защото компаниите обещават какво ли не, но младостта е само веднъж в живота.

Към момента новата технолотгия е част формулата на революционната боя за коса ИНОА, достъпна на този етап само във фризьорските салони.

Как е възможно без амоняк да постигнем перфектно покритие и изсветляване на косата с до три тона? От десетилетия това е основното предизвикателство пред козметологичните изследвания, за което вече съществува най-доброто решение.

ODS е първата технология за трайно боядсване без амоняк на базата на масла, а ИНОА е първата боя, съдържаща тази революционна технология.

ИНОА на L'Oreal Professionnel e първата боя за коса, в която се използва новата революционна технология - ODS (Oil Delivery System), вместо досегашната оцветяваща технология на основата на вода и амоняк.

*Система за проникване на базата на масла

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене