Искам го за себе си

Здравей, Ани! От една седмица ходя с едно момче, което е на 16. Чувствам се наистина страхотно, той е голям джентълмен и се държи добре с мен. Искам да го предпазя от другите момичета! Учим в един и същ град, но в различни училища! Моля те, помогни ми!

От Г.Б., 15

Чакай, вие тъкмо сте тръгнали, а ти вече се страхуваш, че ще ти се изплъзне от ръцете. Защо? И кои са другите момичета? Може би има конкретно момиче, от което се чувстваш застрашена? При всички положения това желание да го обсебиш няма да повлияе на връзката ви по положителен начин. Когато се чувстваш сигурна в неговите чувства и в силата на вашата връзка, няма да изпитваш такъв ужас от това той да си общува с други момичета. Смяташ ли, че той ще флиртува с всяко момиче, с което си говори? Да не би да е тръгнал с теб, докато е бил с друго момиче? Страх те е, че това ще се случи и с теб - ще бъдеш зарязана? Опитай се да се съсредоточиш върху положителните емоции сега, а пък той, ако не иска да продължи да бъде с теб, надали ще има начин да го предотвратиш!

Родителите ми мислят, че съм грозна

Здравей, Ани, един ден разбрах, че моите родители смятат, че не съм красива и съм много дебела. Отчаяна съм, защото е неприятно да чуеш, че родителите ти мислят това за теб. Моля те, дай ми съвет!

XXX

Отговорът на този и други въпроси към психолога Анна Жукивская четете в новия брой на списание "Хай клуб".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене