Истина или лъжа: Михаела Филева има връзка с партньора си от “Дансинг старс”

Михаела Филева със Светлин Димитров в "Дансинг старс"

Михаела Филева си показа рогата, като извърши нещо непростимо спрямо приятеля си. Този мъж днес е съсипан, защото Михаела Филева му изневери. Тя сложи рога на половинката си, в която се кълнеше, с партньора си по танци в шоуто "Дансинг старс". Това написа жълт вестник преди дни, а веднага след това бе преписан от много други такива сайтове. Ето каква е истината, проверена от "24 часа"..

Лъжа е, че Михаела Филева е влюбена в Светлин Димитров - партньора в танцувалното шоу "Дансинг старс". Младата певица толкова се възмути от написаното в жълтите медии, че опроверга лъжата с голяма публикация в профила си във фейсбук.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

"Уважаеми" бледи подобия на журналисти, чета и се смея! Дори не мога да се ядосам на подобни "статии". Просто се смея. Това е трагикомичен пример за медийната ни действителност. Приемам за огромен комплимент факта, че моята личност е стожер за вашето въображение. Благодаря за отделеното време и изхабените епитети", написа тя. И добави: "Пиша статуса само защото тази нелепа лъжа чета от вече няколко интернет платформи, а хората, които ме познават, добре знаят, че за мен истината е висша ценност. Та... отговорно заявявам, че нито дума от написаното не е истина."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене