Нов модел хендс фрии

Това е новата ми рубрика, в която аз като ценител на простотиите ще разисквам задълбочено ултраинтелигентни, меганенормални и накъдрящи покоя ми кадри, предоставени ни от seir.bg

№1: В рубриката seir.bg стана традиция да ви показвам странни забележки, писани от учители в училищни дневници. Ето я и поредната такава - "№12 - опит за корупция".  Явно опитът за корупция обаче е бил неуспешен! На ученика, извършил това незаконно деяние, бих казал, че където не става с пари, става с много пари! Затова не се стискай, брато, а просто предложи повечко кинти и ше видиш, че номерът ше мине!

№2: Е, се бех виждал дупки, баце, ама т'ва вече на нищо не прилича!!! Искам да се обърна от страниците на нашето списание към всички депутатчета и да им кажа - пичове, стегнете се малко и хванете оправете пътищата в смешната ни държавка!!! Тая година се прецаках да си купим годишна винетка, но ако продължавате така, догодина няма да направя същата грешка... и най-вероятно нема да съм само аз!

№3: Това, драги читателчета, е една от най-смешните снимки, на които съм попадал през живота си! Както виждате, някой идиот е боядисал магарето като зебра. Това е много идиотска и дори леко селска постъпка, но мен определено ме разсмя.  Според мен тук е редно да се намесят и природозащитниците, които да издирят извършителя на това деяние, да го заловят и да го накажат заради тази гавра с беззащитното, миличко и невинно магаренце!

№4: Да! Това е нов модел хендс фрии! Някои хора доскоро омотаваха телефоните си с тиксо за главата, но в този случай човекът е намерил по-практично решение и е захванал gsm-а с ластик. Едно гениално решение за всеки, който няма оригинално хендс фрии в наличност!

№5: "Моля, не позволявайте на кучетата да пикаят в тревата" е изписано на тази официална предупредителна табела! За по-голям ефект аз предлагам да бъде назначена въоръжена охрана, която да пази въпросната тревичка от кучета. Ако някое куче се опита да се облекчи в охраняемия район, то незабавно да бъде гонено и бито от охранителя. Тук обаче логично възниква въпросът - щом пикаенето е забранено, могат ли поне да си акат там?

Снимките са предоставени от нашите приятели и партньори от seir.bg. Виж там още невероВатни кадри!

Коя снимка е най-готина? Гласувай в темата на Нед във форума

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене