Вижте Етиен Леви и Димитър Бербатов като абитуриенти

Етиен Леви

1977 г. Още на бала си Етиен Леви загатва, че има усет към дрехите. Класическият костюм в какаов цвят с елек и кафява папийонка са урок на стил и поведение, които той ще пренесе по-късно и на сцената.

Моделът "Амстердам" е от модна къща. Купува го баба му Кириаки, която отглежда Етиен. Тя поискала да го облече преди бала, за да го види как ще изглежда. "Сякаш е предчувствала, отиде си 4 дни преди абитуриентския и аз, покрусен, не исках да празнувам, но ми казаха, че баба ще се натъжи горе на небето", казва Етиен. На снимката е със Зоя, която после омъжва за гаджето негов приятел и досега.

1999 г. Димитър Бербатов завършва 81-о СОУ "Виктор Юго" в София, но отива на бала заедно със съучениците си в училище "Кузман Шапкарев" в Благоевград. Там учи от 1-и до 11-и клас. Облича синя риза и панталон. На снимката е със съученика си Радослав Александров, с когото винаги сядали на последния чин.

Как са изглеждали на абитуриентската си вечер Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Веселин Маринов, Башар Рахал, Луиза Григорова, Виолета Марковска и още много други - вижте само в хубавия съботен брой на в. "24 часа"   

 

 Материалът е от вестник "24 часа"

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Как да разпознаем тиранина? 8 ясни знака, че мъжът ще ни „счупи“
Новата звезда в грижата за кожата се казва EGF
Защо този тип хора имат по-добър сексуален живот
Как да започнем разговор с половинката си за сексуалните ни желания
Защо трябва да слагаме слънцезащитен крем и на закрито

Напишете дума/думи за търсене