Пришълци от Future Heroes и DJ Franky Rizardo откриват лятото този уикенд

Пришълци от други светове ще се телепортират със своите метални брони, корсети и огнени пламъци. Поводът е ясен - откриване на летния парти сезон в Bedroom Beach, Слънчев бряг.

Началото ще започне на 30 май вечерта с мега спектакъла Future Heroes, който ще отведе посетителите право в бъдещето и в най-отдалечените предели на галактиката. След тях ще се появи и роботизирано подкрепление с шоуто Andromeda-Robot. И докато чуждопланетните живи и механични форми на живот смайват въображението, въздухът ще вибрира от музиката на специалния гост на вечерта - холандския диджей Franky Rizardo.

Макар и постоянно зает от гастроли между своя Manhattan в град Ааарнем и клубове във Франция, Испания, Германия и Швейцария, вечерта на 30 май той ще е изцяло в ушите на българските си фенове. Заедно с партниращите му резиденти на Bedroom Beach - DJ Mascota и DJ Dimo BG.

На следващия ден, 31 май, откриването ще навлезе в своята втора фаза. Космосът ще отстъпи място на танца и еротиката с шоуто Luxury night. Гъвкавите и излъчващи зной тела на танцьорките ще превземат подиума в Bedroom Beach и то по толкова непринуден начин, че трудно ще отгатнете дали танцуващите момичета са част от шоу-спектакъла или са просто... разгорещени гостенки на клуба. А зад пулта за настроението на гостите ще се погрижат резидентите на клуба - C-Fusion и Andrew.

Всяка сряда, до края на сезона, емоциите ще бъде поддържани от Blackroom R'n'B партита. Иначе през юни между R'n'B-канонадата гост-диджеи в Bedroom Beach ще бъдат британците от My Digital Enemy (27 юни), германецът Sharam Jey (11 юли), немците от Lissat & Voltaxx (17 юли), испанецът Ruben Alvarez (25 юли), добре познатите вече унгарци от Crazibiza (1 август), DJ Tapesh от Германия (8 август), DJ Kolombo от Белгия (15 август) и италианецът Manuel De La Mare (22 август). На 27 юли на Bedroom Beach ще се съберат на едно място Symphonix all stars - DJ Prince Halim, Juliana, Bobo, Jahmy, Boby Leon, подгрявани от DJ's Fed& BIG D.

Освен чужди, на сцената на клуба ще излязат и популярни родни изпълнители. На 4 юли в Bedroom Beach ще гостува една от от младите представители на хип-хоп културата у нас - DJane Foxxy. На 9 юли тя ще зарадва отново почитателите си заедно с Ice Cream&DEXTAR. На 16 юли идват Ъпсурт, които... чекай малко, те просто нямат нужда от представяне. Но пък със сигурност ще замирише на изгорели гуми.

На 23 юли ще станете опасно близки с предизвикателната Михаела Филева и Venzy.
Август ще започне с Hip Hop History Reapiting заедно със Spens, Goodslav, Skiller, DJ Doncho, Sugar Wing. Денят е 6 август, часът и мястото на срещата са добре известни! Август (20.08) ще приключи с участието на Swed Lu DEXTER MC.

И тази година ще има тематични кабаретни партита: Fetish Night, Haute Couture, Vanity Fair, Gotic Night, The Land of pleasurе. За 15 август е планирана нова свръхдоза забавление в лицето на новото тематично шоу Copy/Paste Victoria Secret.

Franky Rizardo

Започва кариерата си още 14-годишен, а 5 години по-късно неговите тракове стават част от лейбъли като Fame Recordings and Funktion Recordings. В своята работа Franky Rizardo получава пълна подкрепа от страна на колеги като Fedde le Grand и Erick E. Тракът му Funky Noise се изкачва на второ място в белгийските денс чартове, а качеството на работата му е оценено подобаващо от технологичния гигант Samsung, който го откупува за своите рекламни кампании.
Понастоящем Franky Rizardo е диджей-резидент в клуба Manhattan в Аарнем, Нидерландия. Освен това е редовен гост-диджей на големи клубове във Франция, Испания, Германия и Швейцария.

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част
Шакира: Не съм готова за сериозна връзка
Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?
Новият тренд "бавна красота" - купувайте по-малко и по-качествени продукти
Защо трябва да изключваме смартфона си вечер

Напишете дума/думи за търсене