Васил Петров: Ще се женя

Кадър: TV7

Певецът Васил Петров възнамерява да се жени. "Сам не се живее! Ще се женя!", призна той в предаването "Усещане за жена" по TV7.

"Говоря по принцип за женитба, тя може да се случи съвсем скоро. Имам приятелка от доста време. Божа работа!", добави обаче джазменът.

Изпълнителят призна, че е стигал до решението да се ожени поне 10 пъти, но досега се е разубеждавал. Вече обаче е на нов етап от живота си.

Преди месец Васил Петров сподели, че малко не му стига да вземе решението, но явно съвсем наскоро отново е преосмислил темата за брака. Той не усеща натиск за такава крачка от половинката си.

"Маргарита е много деликатна, никога няма да натрапи една своя идея, независимо дали става въпрос за женитба или за нещо друго", обясни Васил. Тогава той разкри още, че възприема брака като "тайнство" пред Бога, а самата сватба е просто последващ етап от едно по-дълбоко свързване между двама души.

Освен красивата си приятелка, Васил има още нещо, което много обича. Хобито му е в сферата на изобразителното изкуство.

От десет години Васил Петров се занимава и с графика. Правил е вече няколко изложби. Рисува понякога и през нощта, а понякога може да направи и 10 творби наведнъж. Нямам претенции да съм график, но не искам да прекъсна заниманието си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене