"Ийст 17": От години не си говорим с бившите членове на групата

Снимка: Елена Донкова

"Ийст 17" пристигнаха в София на 6 юни по обяд. Популярната в близкото минало момчешка банда се включи в третото издание на фестивала "Обичам 90-те". 

Музикантите се срещнаха с журналисти. От познатата ни четворка са останали Джон Хенди и Тери Колдуел, а към тях отскоро се е присъединил Роби Крейг. Тримата се появиха десетина минути по-рано и търпеливо изчакаха да се съберат журналистите. Използваха времето да разпишат плакати и си пускаха шеги.


"От години не си говорим с бившите членове на групата. В един момент започнаха да се отнасят несериозно. Не идваха на репетиции. Заради тях се налагаше да отменяме концерти. Вече всички имаме семейства, които трябва да храним, така че се наложи да направим някои промени. Надявам се отново да тръгнем нагоре", каза Тери Колдуел. В момента той подготвя и своя линия с дрехи. Вече е подписал договор с голяма компания, ще пусне дънки, тишърти и козметика. Джон Хенди се пошегува, че тъй като е по-мързелив и няма странични занимания, ще се пробва като промоутър на дрехите на Тери. Третият член - Роби Крейг, пише песни, но изкарва пари и отглеждайки коне в провинцията. От известно време бандата работи върху новия си албум, който обещаха да се появи скоро на музикалния пазар.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса
Стоичков на върха на щастието - стана дядо на внук!
Тейлър Суифт и приятелят й Травис Келси няма да присъстват на Мет Гала 2024
Празникът на Лили - без много шум, но окъпана в любовта на феновете
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща

Напишете дума/думи за търсене