Тенденции при косата пролет/лято 2010 част 1

Най-важният аксесоар за сезон Пролет/Лято 2010 г. - стилизираната коса. Вдигната, спусната, максимално накъдрена или оформена в непокорно съвършенство. Тенденциите от модните подиуми, директно пренесени в четири отличителни стила.

1. Момичешки блясък - бухнал кок, вдигнати букли и бляскава, жизнена коса.

2. Графична и гладка - заострени ръбове, пригладени визии, вдигната коса.

3. Сърфистка романтика - плажно усещане с плитки, букли и бляскави кичури.

4. Натурален шик - всичко се свежда до рошавата, мека, но въздействаща текстура.

Последно, но не и по-значение - състоянието на косата ще е в центъра на вниманието, като блясъкът е ключът към актуалните прически на сезона.

ЦВЕТОВИ ТЕНДЕНЦИИ

Цветът на косата за предстоящия сезон е ключът към перфектна визия. И това ще бъде твърдо заявено. 2010г. ще е белязана от истински смели цветове.

Червената коса ще е кралицата на сезона с нюанси, вариращи от медено до златисто-червеникаво и плодово червено. Косата е в един или два нюанса, които работят в хармония, за да създадат един по-дълбок и интригуващ резултат.

Брюнетките ще бъдат ярки и бляскави. Пикантните багри - кестеняво и тъмно в цвят на горена канела са апетитните тонове, които адресираме. За тъмните брюнетки с приближаващи се до черни оттенъци, всичко, което кара полутоновете да искрят, е повече от добре дошло.

Русите оттенъци са изчистени, скандинавско естествени и едновременно с това дръзки, натурални и непорочни! Преобладават деликатните като дантела тонове на прясно брана царевица и ванилена перла.

Следва продължение...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене