Жената на Бадема и подскачащи дами - атракция в Южния парк

Готовите да жертват част от съня си заради сутрешно зареждане дами позират преди тренировка. В средата права е Ина Гъргорова.

Дойде ли лятото, парковете веднага стават арена за различни физически дейности. Да видиш в ранна утрин или по-точно - в 7 без 10 десет, млади дами, които са подредени за тренировка на открито с набиращите популярност Kangoo Jumps, все пак буди учудване, пише "24 часа".
"В първите 2 дни наистина ни гледаха доста странно. После обаче явно редовните посетители на Южния парк в подобен час започнаха да свикват с нас и ни поздравяваха", разказва Ина - съпругата на аса на звездата на футболния ЦСКА Емил Гъргоров-Бадема. През миналия септември тя се запали по манията Kangoo Jumps или иначе казано аеробика на подскачащи обувки и отвори спортна зала.
Именно заради въпросните обувки готовите да се лишат от малко сутрешен сън, но да се заредят добре за деня дами се превърнаха в атракцията на Южния парк тази седмица. Тя бе първата с изнесени навън тренировки с Kangoo Jumps на комплекса на Ина Гъргорова. Те се проведоха под ръководството на международния инструктор Роси Янарис.
"Идеята е да излезем от залата на хубавото време и наистина зареждането е по-различно. На момичетата им хареса и даже поискаха да продължим и следващата седмица. Няма да е през нея, но през някоя следваща ще повторим. Обувките предизвикаха интереса на хората. Някой даже подвикна защо сме на високи токчета. Мога спокойно да кажа, че идеята се оказа успешна", разказа Ина.
При подскачането с Kangoo Jumps се мобилизират всички органи и мускули на човешкото тяло.

Изведено за ранна разходка куче любопитно наблюдава подскачащи момичета.
Изведено за ранна разходка куче любопитно наблюдава подскачащи момичета.

Мъж се присъединява към подскачането.
Мъж се присъединява към подскачането.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Зейн Малик след връзката си с Джиджи Хадид: Не успях да намеря любовта
Африканският черен сапун – новият хит за вашата кожа
Най-опасните диети
Хората критикуват в другите онова, което не харесват в себе си
Карен Хорни - жената, която се изправи срещу Фройд

Напишете дума/думи за търсене