Отслабване по холивудски – част II

Те са винаги красиви, усмихнати и слаби. Как го постигат - предлагаме ви няколко звездни диети с техните плюсове и минуси

Мадона: ленено семе

Вече повече от десетилетие певицата се храни изключително с биопродукти (преди всичко плодове и зеленчуци, ядки, риба). Но преди година тя добави към менюто си и ленено семе, тъй като според най-новите изследвания в лененото семе се съдържат омега-3 киселини, които подпомагат процеса на отслабване.

Струва ли си да й подражавате?
Лененото семе не е вълшебно хапче за отслабване. В него наистина има омега-3 и малко количество омега-6 киселини, но продуктът е и доста мазен и калорчен, поради което с него не бива да се злоупотребява. Що се отнася до биопродуктите - те наистина са полезни както за здравето, така и за фигурата.

Бионсе: Стъпка напред, две назад

Певицата е голяма почитателка на вкусната храна, в резултат на което бързо натрупва излишни килограми. После ги сваля и историята започва отначало. Истината обаче е, че когато е необходимо, Бионсе отслабва много бързо. Тайната й е екстремна нискокалорична 7-дневна диета, по време на която е разрешено да се консумира само пшеница. Проблемът е, че когато постигне целта, Бионсе без грам угризения се връща към стария си стил на хранене - с бургери и сладолед в огромни количества.

Струва ли си да й подражавате?
В никакъв случай! Диетата на Бионсе е полезна, само по отношение на фигурата. През седмицата на рязко отслабване се губят не само мазнини, но и мускулна маса. А когато драконовксите ограничения приключат, старите килограми се завръщат под формата на мазнини и се получава така нареченият йо-йо ефект.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене