Маникюр 2010 – цветна революция!

Подборът на цвета при маникюра не е лесна задача, като се има предвид противоречивия характер на пролетта и мнението на стилистите.

Този сезон се запазва модата на ноктите с естествена дължина. За да бъдете в крак с тенденциите, не е нужно да прекарвате часове в козметичния салон. Стилистите настойчиво препоръчват късите нокти е естествена форма. Хитът на сезона са леко закръглените краища на нокътя.

В цветовата гама се наблюдават две основни тенденции. Едната препоръчва сочните нюанси, а другата настоява на пастелните тонове. Още една особеност на пролет 2010 е пълното отсъствие на френския маникюр в класическия му вариант. Вече никой не се впечатлява от бежовата основа с бели крайчета. На ред е цветната версия на френския маникюр.

Ярко
Christian Dior, John Galliano, Oscar de la Renta, Givenchy диктуват едно правило: абсолютна яркост. Основните цветове са червено, малиново, оранжево, розово. Остава модата на зелените оттенъци.

Пастелно
Главният противните на ярките тонова сега са пастелните цветове. Водещи са нюансите на сивото и бежовото.

100% металик
Металическите цветове уверено се нареждат сред останалите хитове на пролетта. Могат да се видят в колекциите на Alexander McQueen, Gareth Pugh, Richard Sorger.

Златно и черно
Още два модни цвята. Можете да ги съчетаете, но повечето стилисти съветват все пак да се спрете на единия.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене