Colin’s е вече официално в България

Mарката за ежедневно облекло Colin's стъпва официално на българския пазар - първият магазин е в Сердика Център.

Българските шопинг маниаци могат да намерят дрехи от последните линии за летния сезон 2010 година, а основната тема е Африканско сафари. Стайлингът е семпъл и изчистен, а цветовете са вдъхновени от природата и влиянието й върху съвременния свят.

Колекцията „Заливът на моряците" комбинира френския стил на синьо-червени раирани пуловери със стеснените панталони (чинос) и осигурява комфорта и усещането за пътуване по море. Дву- и трицветните раирани фанелки, ризи и дамски рокли ще са особено популярни през лятото. Индиго, жълто, розово, лилаво, ярко и бледо зелено са основните цветове в колекцията. Памукът е най-често използваната материя в тази колекция.

Темата Rock the pop за 2010 година е инспирирана от рок-музиката, но добавя към тъмните рок-цветове и закачливия стил на поп-културата. Черно, индиго, антрацит и къпина контрастират на неоновите десени от осемдесетте - зелен лимон, киви, бонбонено розово и ултрамарин. Широки тениски или тесни класически рокаджийски фанелки се комбинират много добре с карго-панталони. Аксесоарите напомнят за златните времена на поп-а от осемдесетте.

Линията „Тропикана" идва с ярки и живи летни цветове като лимонада, киви и речно синьо. Тъканите за борд-шортите и бермудите са 100% микрофибър, което позволява улеснена грижа и свобода на движението.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене