Робин Уилямс борил зависимости и тежка депресия (видео)

Акьторът Робин Уилямс почина на 63 години. Най-вероятно става дума за самоубийство, съобщиха от полицията в Калифорния. Съпругата му Сюзън Шнайдър потвърди трагичната новина и разказа за „дълбоката си скръб“.

„Тази сутрин аз изгубих съпруга си и моя най-добър приятел, на свой ред светът един от своите най-обичани артисти и едно от най-красивите човешки същества. Сърцето ми е непоправимо разбито. Надеждата ми е, че когато си спомняме за него, ние няма да говорим за смъртта му, а за безбройните моменти на радост и смях, които той даде на милиони“, каза Шнайдър.

„На 11 август 2014 година, около 11:55 часа центърът за комуникации на окръг Марин получи сигнал от телефон 911, в който бе съобщено, че възрастен мъж е бил намерен в безсъзнание, без да диша в дом в Тибурон, Калифорния. Мъжът е обявен за мъртъв в 12:02 часа. Той е идентифициран като Робин МакЛаурим Уилямс. На място са били изпратени екипи на пожарната и полицията. Персоналът е пристигнал в 12:00 часа“, се казва в изявление на офиса на шерифа в окръг Марин в щата Калифорния. 

„В момента е започнато разследване на случая, проучват се начина и обстоятелствата около смъртта. Първоначалната информация, с която до момента са успели да се сдобият следователите, показва, че Уилямс за последно е бил видян жив в своя дом, където той живее заедно със съпругата си, около 22:00 часа на 10 август. Уилямс е бил намерен тази сутрин, малко преди сигнала на телефон 911. Към момента съдебния лекар предполага, че смъртта е настъпила в резултат на асфиксия, но подробно разследване ще бъде проведено преди обнародването на окончателните резултати. Аутопсия е насрочена за 12 август“, се казва още в изявлението.

След трагичната новина и семейството на Уилямс разпространи изявление. „Робин Уилямс почина тази сутрин. В последно време той се бореше с тежка депресия. Това е трагична и внезапна загуба. Семейството моли да не бъде нарушавано правото на личен живот в това трудно за всички време“, се казва в изявлението.

Уилямс има три деца от два брака. Сюзан Шнайдер е третата му съпруга. Последната снимка, публикувана в инстаграм е с дъщеря му Зелда.

Робин Уилямс става известен след участието си в телевизионната поредица „Морк и Минди“ (Mork and Mindy) и с участието си в редица популярни филми през 1980-те. Носител е на Оскар за най-добра мъжка второстепенна роля за филма „Добрият Уил Хънтинг“, както и на 3 Златни глобуса и 3 Грами. Той е на 13-то място в списъка на „100 най-големи комици за всички времена“. През 2009 година е включен в Дисни залата на славата като легенда на Дисни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене