Стягащо бельо извайва фигурата под тясната рокля (галерия)

Стягащите ръкави са подходящи за жените, чиято кожа над лакътя вече се поклаща нелицеприятно или е набраздена като портокалова кора.

Малко жени могат да облекат впита по тялото рокля и да изглеждат перфектно. Колкото и стройна да е една фигура, често се случва да изскочи някоя паласка, дупето да не е толкова стегнато, колкото ни се иска, талията да не е достатъчно тънка, да се очертаят бричове или под тясната дрешка да личи целулит. Оплаквания колкото щеш, но има решение и на тези проблеми.

Все по-широка популярност добива бельото, което извайва фигурата. На външен вид изглежда странно и далеч от представите за сексапилни модели, но върши чудеса.

Продават се варианти
за всякакви тоалети

и предназначени за различни участъци от тялото, които трябва да бъдат повдигнати, прибрани и стегнати. Увисналият до пъпа бюст се вдига нагоре и изглежда съвършен с нещо подобно на бюстие. Ластичните гащи, които обикновено се носят след операция или раждане, също влизат в употреба, но с различна материя и конструирани така, че да оформят определени части в областта около ханша. С тях дупето изглежда стегнато и доста по-малко. Продават се и варианти, които имат повдигащ ефект за увисналите задни части. Бричовете се прибират с по-дълги варианти, стигащи до средата на бедрото.

Краката могат да изглеждат значително по-стройни с клин до коляното. Този модел е подходящ и за жените, страдащи от огромно количество целулит по краката. Така той няма да прозира издайнически под иначе красивата тясна рокля или пола. Клинът може да се носи и под тесен панталон от тънка материя, който иначе очертава несъвършенствата на фигурата.

Горната част от бельото се предлага с ниско изрязване под пъпа или по-високо, стигащо до бюста. Вторият вид е за дамите, които нямат добре очертана талия или са натрупали тлъстинки в тази област. Върху това бельо впитата рокля очертава значително по-красиви извивки.

Странно звучи, но
има и стягащи
ръкави

Те са спасение за представителките на нежния пол, които се оплакват, че заради годинките кожата над лакътя вече се поклаща нелицеприятно или е набраздена като портокалова кора. Въпросната стегната материя се облича под рокля с тесни дълги ръкави, в които без пристягането доста по-трудно може да се напъха пухкавата ръка.

Най-взискателните към външния си вид дами прибягват до бельо, започващо от коленете и стигащо чак до врата. В жегите едва ли това е най-добрата идея, защото,

за да вталява, е
нужно материята
да е доста плътна

По всяка вероятност не е особено приятно и усещането цял ден тялото ти да е като в менгеме, но както се казва, красотата иска жертви.

Материалът е на вестник "24 часа"

Всяка рокля изглежда добре, ако под нея носите стягащо бельо.
Всяка рокля изглежда добре, ако под нея носите стягащо бельо.
Продават се варианти, които имат повдигащ ефект за увисналите задни части.

СНИМКИ: АРХИВ
Продават се варианти, които имат повдигащ ефект за увисналите задни части. СНИМКИ: АРХИВ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене