Певица посвети клипа на песента си на Златка Димитрова

Тя позира за клипа на Драгнева.

Златка Димитрова е облечена в черно-бяла рокля, усмихва се и позира с бременно коремче. Тя е застанала пред камерата заради новия видеоклип на Йоана Драгнева, бившата вокалистка на "Дийп зоун проджект". И отдалече личи колко е щастлива. Това се случва през юли, когато 25 души участват в снимането на клипа, пише "24 часа".

Но само преди седмица самата Златка обяви, че е загубила детето си. Оттогава и певицата Йоана се чуди дали да включи снимките с нея във видеото."Морално ли е да я показвам бременна, при положение че бебето вече го няма", казва тя.

И решава - ще попита самата Златка. "Кога излиза клипът?", пита я тя. Оттам и Йоана решава - ще посвети клипа на Димитрова и нейното бебе. Видеото на песента "Силен и див" ще завършва точно с такова посвещение. "Ще излезе през септември, все още чакаме да решим коя ще е подходящата дата", обясни вчера Драгнева. 

Това е една от малкото снимки, които Златка пусна след като преживя трагедията да загуби детето си.
Това е една от малкото снимки, които Златка пусна след като преживя трагедията да загуби детето си.

А Златка е толкова впечатлена от жеста, че пише на страницата си във фейсбук, където обяви и най-голямата си мъка: "Не мога да изкажа с думи благодарността си към Йоана. Този клип ще остане един прекрасен спомен за нашето бебе.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене