Тайната на Жизел

Съвсем скоро поразително красивата бразилска маненка Жизел Бюндхен представи в Сао Пауло новата колекция на Pantene, посветена на грижите за косата. Погледите на присъстващите бяха приковани не само от косата, но и от фигурата й.

Тялото на Жизел, която преди четири месеца роди, наистина изглежда превъзходно. В априлския брой на Vogue супермоделът споделя тайната на идеалната си форма.

„Мисля, че си изработих мускулна памет", казва Жизел. По време на бременността си тя продължила активно да поддържа форма и да следи каква храна консумира.
„Ходех на кунг-фу, докато не останаха две седмици до раждането. Освен това, три пъти седмично се занимавах с йога, - разказва моделът. - Основната грешка на много жени е, че се занемаряват по време на бременността. Лично аз много внимателно следях тялото си и напълнях с по-малко от 15 кг."

Веднага след раждането Жизел отново се връща към спорта - само седмица след появата на дъщеричката си, красавицата подновява заниманията си с йога и шейпинг. И резултатът очевидно е налице.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене