Ефективна защита на кожата след бръснене

За милиони жени по целия свят бръсненето на подмишниците е ежедневна процедура. Това обаче наранява деликатната кожа, въпреки че не винаги може да се види. Подмишниците са неудобно за бръснене място, поради многото извивки и неравности, затова когато се бръснете, отстранявате и част от кожата. Почти невъзможно е да избегнем мънички порязвания с острието на самобръсначката по най-горните слоеве на кожата.

Специалистите на NIVEA предприеха действия в тази насока. Те подбраха и комбинираха специални активни съставки, за да създадат формула, която помага да се облекчат раздразненията, да се успокои кожата и да се подпомогне нейното възстановяване.

Резултатът е NIVEA Calm & Care - ново поколение дезодоранти.
Научният екип е почерпил вдъхновение от съставки, които са доказали своите благоприятни свойства в козметични продукти за лице:

• Ценни липиди - масла, които подхранват кожата, правейки я мека и гладка, и я предпазват от изсушаване.
• Хамамелис - добре познат с противовъзпалителните си свойства, идеален за успокояването на раздразнената кожа незабавно след бръснене.
• Пантенол - разновидност на Витамин В, „витамин на красотата", който се използва за хидратиране на кожата и стимулиране на метаболизма в кожните клетки.

Кожата на подмишниците е не само по-подхранена, но и по-свежа. В допълнение към успокоителните си и разкрасяващи свойства дезодорант NIVEA Calm & Care предлага защита със свеж, женствен аромат. Той комбинира надеждната 24-часова защита с великолепен летен дъх на грейпфрут, лилии, теменужки и жасмин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене