Предимствата да играете покер онлайн

Предимствата да играете покер онлайн

Ако вече сте участвали в някой от големите покер турнири онлайн или пък играете редовно в сайт за онлай покер, то няма нужда да ви убеждаваме в редицата предимства на играта във виртуалното пространство. След навлизането на един от най-големите сайтове за покер на българския пазар, вие вече имате още една добра причина да предпочетете практикуването на любимата ви игра на карти от компютъра вкъщи. В тази статия ще ви разкажем за някой от предимствата на това да играете покер онлайн, както и за едни от най-добрите играчи - фенове на този вариант на играта.

Една от основателните причини да практикувате покер във виртуалното пространство е, че имате на ваше разположение денонощно маси за игра. Освен това може да избирате от голям брой турнири, в които да се включите, съобразени с вашето ниво, опит и умения, както и с предпочитания вид покер, който желаете да практикувате. Играейки от компютъра вкъщи, не ви се налага да отделяте пари за пътни разходи и скъпи хотели, където да отседните по време на турнирите на живо. Комфортът на собствения дом е предпочитана среда за игра от редица покер фенове и специалисти.

Без значение дали сте фен на кеш игрите или турнирите, събитията, в които играете на няколко маси едновременно или „Sit ‘N’ Go“ турнирите, един голям и реномиран покер сайт, като този на „Покер Старс“ може да задоволи претенциите дори и на най-големите фенове и професионалисти в играта на покер. Играйте тук на различните маси, класифицирани според големината на залозите, с които искате да играете, както и според размера на вашия банкрол. Може да избирате между „Тексас Холдем“, „Омаха“, „Раз“ и други видове покер, които може да играете с лимит на залога или без ограничение.

Дори да не можете да си позволите участие в някой от най-големите покер турнири в света, в сайта на „Покер Старс“ има редица сателитни турнири, в които често победителят печели право на участие в събития от ранга на Световните Покер Серии (СПС), където може да се изправите срещу едни от най-големите имена на съвременната покер сцена.

В случай, че сте достигнали високо професионално ниво, в някой от големите турнири на сайта на „Покер Старс“ може да се изправите срещу имена от ранга на Даниел Негреану, Ванеса Русо, Бертранд Госпелие и Джонатън Дюамел. Негреану или „детето на покера“, както го наричат редица специалисти, има шест гривни за спечелването на големи турнири, част от СПС. Той се нареди на второ място и в един от най-големите покер турнири в света „OneDrop“, чиято входна такса за участие възлизаше на 1 милион долара. До момента, печалбите на Негреану само от турнири на живо надвишават 30 милиона долара. Представителката на нежния пол Ванеса Русо също е сред покер професионалистите на „Покер Старс“ и има редица силни участия на големите събития от СПС. Тя може да се похвали с близо 3,5 милиона долара печалби от покер в своята кариера. Джонатан Дюамел стана първият канадец печелил основното събитие в СПС, като освен престижната гривна, за своето първо място той си тръгна и с близо девет милиона долара от наградния фонд.

Без значение дали сте просто любител на играта или професионалист на световно ниво, в големите покер сайтове от ранга на „Покер Старс“ вие може да намерите подходящ за вас турнир или единична игра, в която да се насладите на любимия си вид покер. Повече информация за различните видове покер може да намерите тук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене