Заспали чувства

Кадрите са предоставени от http://seir.bg. Коя снимка е ной-готина? Гласувай в темата на Нед във форума на hiclub.bg

№1: Да! Това е професор Вучков, който небрежно си нанка на пейка пред НДК. Случайно минаващ наблизо почитател на SEIR.BG е заснел дремещия титан за спомен. Чудя си какво ли сънува професорът в този момент... може би голи жени или пък увеличение на пенсията...

№2: "Тук живее и твори Къци Капута" е изографисано на тази паметна плоча. Аз не знам точно кой е въпросният Къци и в коя сфера на изкуството твори, но фамилното му име ми допада и съм сигурен, че лесно ще бъде запомнено от идните поколения и ще остане завинаги в историята.

№3: И този път ще спазя традицията в рубриката, като ви представя поредната странна забележка, написана в училищен дневник. Тя гласи следното: "№19 с прекалено дълга коса!" Е к'во от т`вар бих попитал аз? Най-вероятно момчето си е металистче и за него да бъде "с прекалено дълга коса" е нещо задържително! Иначе на учителя, написал забележката, искам да кажа - времето на комунизма за щастие отдавна мина и никога няма да се върне, затова нека се примири с дългата коса на своя ученик и най-после да проумее, че прическата е въпрос на личен избор и предпочитания... а ако този факт не се нрави на учителчето, според мен вече му е време да излиза в пенсия!

№4: Ако все още не схващате кое е интересното в тази снимка, аз ще ви обясним веднага... както се вижда, този младеж е намерил пържено водно конче в порцията си цаца. Това никак не ме кефи, защото много добре знам колко е гадно това да ти се случи. Преди няколко години, когато бях на почивка в Несебър, аз лично намерих между изпържените рибки и една изпържена медузка, която не проумявам как беше попаднала там. Изводът за вас, драги читателчета, е винаги да внимавате какво похапвате!

№5: Когато бех малък и мене ме къпеха в пералнята. Най-много ме кефуцаше, когато се включи центрофугата - това ми даваше едно наистина екстремно изживяване, а пък накрая излизах оттам напълно чистичък и изкъпан. Жалко, че вече съм толкова голям и не мога да влизам в пералнята, за да се къпя, иначе и до ден днешен щях да го правя.

Снимките са предоставени от нашите приятели и партньори от seir.bg. Виж там още невероВатни кадри!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене