Конда Кондов: Орлинов не е бил Катрин

„Орлин не я е бил. Тази жена има много други опити за изнудване на футболисти", заяви фризьорът Конда Кондов по адрес на Катрин Вачева.

„Един от тях е Атанас Курдов, който играеше в Левски. Подавала е жалби за психически тормоз срещу него, без да има нещо вярно. Тя така се опитва да си печели слава и на гърба на Орлин. Факт е, че тя е по всички медии и не се спря да дава интервюта. Виждал съм се с нея, защото тя постоянно е по заведенията и се запознахме. Непрекъснато ми казваше за Орлин: "Виж твоя приятел, колко е нагъл, какво самочувствие има". Това беше преди месеци, после той ми сподели, че тя го е търсила упорито, накрая го е намерила във Facebook и не е спряла да му пише", разказа още Кондов.

Фризьорът, който е приятел на скандалния футболист на ЦСКА Орлин Орлинов заяви, че играчът е добро момче. Както е известно, Мис Силикон обвини Орлинов, че я е насилвал и й е нанесъл тежък побой. А за коафьора и футболиста дори се заговори, че имали хомосексуална връзка.

"След като толкова много се заговори за Орлин в медиите, жените просто го обожават. Той никога не се е стараел да ги впечатлява, защото те винаги са го преследвали. Той е футболист все пак. Можем да си направим експеримент и да облечем някой от екипа ви с фланелка на ЦСКА, да му направим няколко снимки и да ги пуснем във "Фейсбук". Жените веднага ще го залеят със съобщения ", обясни Кондов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене