"Голите" колоездачки продължават

Скандалът с екипите на женски колоездачен отбор в Колумбия не само не затихва, ами и набира скорост.

Спортистките се изтипосаха в състезателни екипи, които отпред на корема и до бедрата са в телесен цвят. Най-шокиращото е, че между краката на състезателките трикото е точно такова, както би било и да са дибидюс голи.
Преди броени дни снимките на колоездачките станаха хит в интернет и предизвикаха къде закачливи коментари, къде хули от страна на пуританите, че дори и шефът на Международния колоездачен съюз Браян Кууксън взе отношение.
"Това е неприемливо и ние ще вземем всички необходими мерки срещу това кощунство спрямо нашия спорт", заяви босът на колоезденето, а репортерът, който е взел изявлението му, твърди, че бил доста сърдит и ядосан.
Да, ама не. Кууксън може да си лае колкото ще, но колоездачките обявиха твърдо, че няма да сменят екипите си. Целият отбор даде миналата нощ в Богота нарочна пресконференция, на която заяви увереността си, че никой не може да му повлияе.
Капитанката на тима Анжи Рохас обяви: "Аз измислих дизайна на спортните ни екипи. Като спортист, като жена, като колоездач никоя от нас не се срамува от екипа ни. Затова той остава." През следващата седмица шестте момичета ще представят страната си на световното първенство на шосе в Испания.
За сведение на любопитните, отборът се казва "ИДРД-Богота Хумана-Сан Матео-Солгар".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене