Тенденциите в макиажа за есента

1.

1.Плътните вежди и сочните устни в черешов цвят се допълват идеално. По принцип плъните вежди се приемат за малко по-мъжествени, затова, за да го избегнете, може да направите извивката им по-забележима. По този начин ще добавите чувственост, без да губите от обема им. Не избирайте прекалено наситен нюанс за устните.

2.Вече можете да си придадете загадъчен и в същото време закачлив вид, като останете в крак с модата. Нужно е само да бъдете малко по-смели с цветовете, да ги съчетате така, че да се допълват, и да добавите малко блясък. За да постигнете най-добър ефект, сложете основа, малинов молив и завършете със златист брокат.

3.Опушените очи винаги привличат погледите, но този сезон може да не ги пазите само за вечерни излизания, а да опитате въздействието им и през деня. За да създадете опушения ефект, нанесете кафяви сенки по целия клепач, като стигнете до веждите. След това със същия цвят подчертайте основата на горния клепач и накрая с четка за пудра омекотете преливането.

4.Малко сребрист блясък в края на окото придава футуристичен вид и дълбочина на погледа. Първо се нанасят сенки в сребристо. След това кремообразни сенки с лек блясък в краищата и ако сте достатъчно смели, може да завършите визията си, като посипете клепачите с фини частици отново в сребристо. Устните по-добре оставете само с балсам, който да им придаде мекота.

5.Котешките очи и яркото и наситено червило могат да ви превърнат в копие на някоя звезда от големия екран. При избора на сенки може да заложите на смарагдово в основата на клепача и по-тъмно, което да изтеглите в краищата. Хубаво е да нанесете и малко блясък в края на окото близо до носа. Наситеното червило само ще допълни визията ви.

6.Преливането на едно десетилетие в друго може да се пренесе от линията на времето върху овала на лицето. Нужно е само да изберете кафяви сенки, които да ви придадат малко пънк излъчване, и да ги съчетаете с червило, отново в кафяво. Но докато клепачите са бледи, устните трябва да бъдат покрити с метален блясък.

Материалът е на вестник "Труд"

 

2.
2.
3.
3.
4.
4.
5.
5.
6.
6.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене