Венета Райкова прогнозира: Тачо ще спечели "ВИП Брадър"

За момента страстите в Къщата на VIP Brother се уталожиха. Няма съквартиранти на гладна стачка, няма мълчаливи протести и скандали. Неизяснен засега е само поводът за сълзите на Наско Месечков. След като се разкри истината за мисията „Кой е по-по-най“ Кали се успокои и веднага поднесе своите извинения на Евгени Минчев. Той възприе нормално и без излишен шум нейните думи, защото точно той призова всички съквартиранти да се приемат така лично провокациите и да не се ядосват за неща, които след няколко месеца ще бъдат забравени.

Евгени показва невероятна сила на характера и до момента успява да разгадая почти всички ходове на Big Brother, както и ефектът, който те ще имат върху останалите. В изповедалнята Кали призна, че е станала доста подозрителна, откакто е влязла в Къщата. След изчистването на тази конфликтна ситуация в Къщата цари мир и разбирателство.

Не така стоят нещата в студиото на „Голямата уста“. Венета Райкова се е захванала да разчиства всички лъжи и скрити истини около семейство Манови. След разговора на водещата с Жени, дойде ред и на Тачо. Той сподели, че се чувства относително добре и в Къщата и в живота трябва да се проявява търпение. Избликът му преди няколко вечери е провокиран от алкохола и от напрежението, което се е трупало в него дълго време.

Семейните неразбирателства и проблеми във взаимоотношенията със съпругата му са като балон, който сега се е спукал. Тачо не съжалява дори за миг за нещата, които е казал пред очите на цяла България. Той споделя, че двамата с Жени често се дразнят, изнервени са от нещо, което им липсва и скандалите са резултатите от това напрежение. Стефан се притеснява и за здравословното и психическо състояние на Зорница, защото вижда, че тя не се чувства добре в Къщата. В разговора с Венета обаче, той посочи себе си като първия, който е изневерил в тяхното семейство. Кога е казал истината ще преценят зрителите на Нова телевизия, които не пропускат VIP Brother всяка делнична вечер от 20:00 часа.

Симпатиите и съчувствието на водещата към Тачо са очевидни и тя дори сподели с него, че той е сигурен финалист и поред нея победител в най-гледаното риалити предаване в България.

Междувременно в студиото на „Голямата уста“ един от гостите в студиото разкри истината за любовника на Жени Калканджиева. Той посочи името на лице от престъпния свят, който 20 години е издирван от Интерпол и наскоро е екстрадиран от Португалия. Соня Култуклиева изрази мнението, че в случая със семейството на Жени и Тачо съпругата е много по-красива от любовницата, но шеговито посъветва Стефан да „изшътка“ и двете и да се хване с Ели Гигова.

Времето до изгонването на първия участник от VIP Brother „Образцов дом“ изтича, но това не притеснява съквартирантите, които са се настроили да празнуват. Честит рожден ден, Иво Аръков. Каква изненада са подготвили съквартирантите и колко ръчно направени цветя ще украсят „Образцовия дом“ ще видим само във VIP Brother.

Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом” следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене