Жените искат 4 пъти повече секс, отколкото получават

Жените искат да правят 4 пъти повече секс, отколкото всъщнот получават, показва проучване на сайта UKMedix. Има редица причини, които пречат на жените да правят толкова секс през седмицата, отколкото им се иска.

Често умората от работата и различните делнични ангажименти оказват неблагоприятно въздействие върху половия живот. Затова ако не се захванат веднага след работа с домакински дейности, най-често жените се отдават на почивка с книга в ръка или пред телевизора, а любовните ласки остават на заден план.

Освен това, понякога желанието за секс между двамата партньори се появява по различно време. Той, например иска да прави секс сутрин, а тя - преди да си легнат. Децата, съквартирантите и роднините вкъщи също пречат на сексуалния живот.

Честите скандали пречат твърде много на интимността. Стресът и проблемите в работата, парите и задълженията у дома също понижават либидото. Понякога различните работни графици не позволяват двамата да прекарват много време заедно.

Срещите с приятелите и семейството също се отразяват на сексуалния живот. Излизанията с приятели и посещението на роднини често пъти се оказва пречка двама души да се усамотят.

Не трябва да се забравят и здравословните причини - депресията, болките в ставите и най-различни други болежки и състояния могат да убият желанието за секс или да го направят неприятен.

Физическата или емоционална несигурност може да причини проблеми на интимността. Често жените не харесват тялото си, мъжете пък се притесняват от проблеми с ерекцията. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене