Шанън Бригс: Плащам на папараци да ми казват къде е Кличко

Шанън Бригс призна, че вдига толкова шум, за да си осигури бой с Владимир Кличко, който очевидно ще сложи край на финансовите му проблеми.

Шанън Бригс призна за първи път, че с атаките си срещу Владимир Кличко опитва да привлече вниманието на промоутъри и фенове. Американският чудак преследва постоянно световния шампион и след това пуска в интернет клипове, пише "24 часа". Последната му атака - с моторна лодка, има над 100 000 гледания само в Yоutube.com. 42-годишният Шанън, който поднови кариерата си, след като бе пребит от Владимир Кличко, разкри, че плаща на папараци да му кажат къде се намира в момента шампионът. За моторницата пък бил дал 600 долара за два часа, като собствениците й му направили "шампионска отстъпка". След като завъртя няколко кръгчета покрай Кличко, се завихриха вълни и шампионът цопна в океана край Флорида. Преди два месеца Бригс нахлу в ресторанта, където обядваше украинеца, и започна да яде от чинията му. През април пък прекъсна негова пресконференция и започна да крещи, че всъщност той е истинският шампион.

Американецът е категоричен, че няма никакъв сценарий, както мислят все повече фенове. Той действал импулсивно, а клипчетата се снимали от Крейг Браун. 26-годишният му племенник използвал своя iPhone.  

“Успях да му вляза под кожата и е бесен. И аз обаче съм бесен, защото двамата братя превърнаха тежката категория в една подигравка. На 42 съм в по-добра форма, отколкото на 22. Промених живота си, не купонясвам, а алкохол не съм пил от 3 г. Искам мач с Владимир и ще го постигна”, закани се Бригс.

Тъмножокият боксьор е фалирал няколко пъти, но след като се завърна на ринга бил позакрепил финансовото си положение. Бригс твърди, че наскоро легендарният Оскар Дела Оя предложил да му стане мениджър, но той го отрязал.

"Откакто се помня съм си сам. В момента не се нуждая от никого - хората са моят промоутър и мениджър. Аз съм шампиона на народа", изцепи се здравенякът пред популярния жълт сайт TMZ.

Голямата цел на Бригс е да се докопа до мач с Владимир в зала "Барклис Сентър" в родния му кватрал Бруклин.

"Там никога не е имало голямо събитие в бокса. А това е моят дом. Как може да се наричаш световен шампион и да играеш всичките си срещи само в Германия? Не, ела в Бруклин, аз вече съм се свързал с Джей Зи, Пъфи, Фет Джо и много различни хора. Даже и Дженифър Лопез. Имам нужда от моите хора. Доналд Тръмп също. Дайде да направим мача", призова закъсалият боксьор.

Големият печеливш от поведението на Бригс може да се окаже Кубрат Пулев. Кобрата ще се бие с Кличко на 15 ноември, а мачът бе отложен с два месеца и половина заради травма на украинеца. Със сигурност атаките на американеца и шантавите му изпълнения създават определен дискомфорт на Владимир, който обмислял да поиска ограничителна заповед за американеца. Шанън се закани и да го последва в австрийските алпи, където ще протече последната част от подготовката му за мача с Пулев. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене