Интериор според зодията

Не се чувствате добре в собствения си дом? Може би трябва да съобразите интериора със зодиакалния си знак.

Още древните хора са възприемали света като сбор от енергии, които трябва да са в хармония помежду си. Енергията е нещо живо - тя постоянно се движи, трансформира и взаимодейства с други енергии. Как да подредите дома си според енергията на своя зодиакален знак?

Земя: телец, дева, козирог
Стихията на Земята лесно може да се балансира със стихията на Водата. За целта можете да подредите специално зелено кътче у дома. Грижите за растенията ще ви помогнат да се избавите от стреса и да релаксирате пълноценно. Не се колебайте да сложите живи цветя в банята. Най-добре в да подредите цветята на вертикални конструкции.

Огън: овен, лъв, стрелец
Джакузи или сауна - от това се нуждаят представителите на огнените знаци. Още едно интересно решение е камината или пък множество романтични свещи. Из целия дом поставете лампи, които имитират дневна светлина. Представителите на тези зодии са творчески личности, които с удоволствие се отдават на активно спортуване - затова ще се чувстват добре с тренажор у дома.

Вода: рак, скорпион, риби
Представителите на тези знаци са чувствителни и изтънчени. Ако имате възможност, направете си артистичен кът у дома - например музикална стая или домашно кино, където да каните приятели и роднини. Голям аквариум с екзотични рибки и подходящо осветление ще е прекрасно допълнение на интериора.

Въздух: близнаци, везни, водолей
Непременно изхвърлете всички ненужни вещи - стари вестници, списания, чинии и чаши, които вече не използвате. Добре ще ви подействат ароматни свещи и масла. Обичате да творите, така че вероятно кулинарното изкуство ви се отдава - оборудвайте добре кухнята, снабдете се с книги по темата и смело експериментирайте с готвенето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене