Диета: Ева Лонгория вае тяло с джогинг

Актрисата си позволява един ден в седмицата пълна почивка и хранене с любими вредни храни.

Обявена за жена за 2014 г. от мъжкото списание Maxim, Ева Лонгория може да се похвали с изящни ръце, плоско коремче и изваяни крака. Звездата от “Отчаяни съпруги” е естествено слаба и желае да остане във форма още години наред. За целта Ева съчетава диетата си с редовни тренировки. Ето някои от тайните на актрисата за поддържане на зашеметяващ външен вид.

Най-съществен принос за оформянето на апетитните извивки на Лонгория има нейното образование. Красавицата е завършила кинезиология (наука за движението на тялото), което я прави експерт по двигателната система и нуждата от различни тренировки за различните части. Повечето хора се захващат с дадена тренировка, без напълно да разбират своето тяло и влиянието, което видовете упражнения му оказват.
Вместо да правим някаква гимнастика, защото приятел или роднина ни ги е препоръчал, е по-добре да проучим процедурата и резултатите, които ще даде, детайлно. Не е нужно да се дипломираме като Лонгория, но стабилно проучване в интернет ще свърши работа.
 Лонгория споделя, че е свикнала да яде органична и свежа храна още от детството си, защото е отраснала в Тексас.

Звездата съчетава богатите на фибри зеленчуци като спанак и броколи с ядки и кисело мляко. Тя стои далече от захарта и въглехидратите, благодарение на което не натрупва килограми.

Ева Лонгория обаче не е пуританка и си позволява един ден от седмицата, през който да се поглези с любими и вредни за фигурата храни като пица например. Обичайно менюто на красавицата е следното:
 Закуска - омлет от белтъците на яйца или пресни плодове.
 Обяд - пуйка, пиле, задушени зеленчуци.
 Между обяда и вечерята - краставица с лимонов сок, ябълка със сирене, ванилово кисело мляко.
 Вечеря - сьомга, задушени зеленчуци.
 Ева спортува от дете. Играла е баскетбол, била е мажоретка. За да не  омръзне една и съща тренировка, красавицата съчетава тичането, плуването, йогата и различни серии от упражнения. Освен че оформят идеално тялото, тези дейности  помагат да освежи и ума си.
 Изследванията показват, че тренировките, направени с желание, дават много по-добри резултати от тези, изпълнявани с идеята само да отслабнем.

Ева, на която много често  се налага да пътува, е разбрала, че най-добрата тренировка за нея е джогингът. Така вместо да пропуска тренировките си, тя просто излиза и тича. Освен че изгоря калории, това  дава възможност да разгледа мястото, където е.

 Преди да стане известна, брюнетката е била фитнес инструктор, така че знае от какво се нуждае. Тренировките  са четири пъти седмично, като актрисата залага на упражненията за оформяне на тялото и ги предпочита пред кардиотренировките. След като загрее с бокс или тичане, Ева изпълнява поредица от упражнения, като прави по 15 повторения на всяко.

Материалът е на вестник "Труд"
 

Красавицата тренира 4 пъти седмично.
Красавицата тренира 4 пъти седмично.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене