Google Play налична от днес в България

Google Play Music е налична от днес в България! Google Play позволява достъп от всички устройства до огромна музикална библиотека, съдържаща песни продуцирани, както от най-големите звукозаписни компании, така и от най-добрите местни и независими лейбъли.

Google Play Music е три услуги в едно. Първо, разполагате с опция за идентификация и запазване на цялата ви музика в облака. Напълно безплатно можете да добавите до 20 000 песни и да ги слушате онлайн и офлайн на всяко Android iOS устройство.

Второ, Google Play предлага абонамент за музикален стрийминг наречен All Access. Срещу месечна такса, вие можете да слушате най-добрата музика по света – повече от 25 милиона песни. Можете да създавате плейлисти и собствени радио станции и да ги слушате от телефона си, таблета или компютъра си, както и офлайн от всяко Android или iOS устройство.

Трето, имате на разположение набор от музика, която можете да си купите и да притежавате завинаги на облака. Можете да пазарувате онлайн или от вашите Android устройства и закупенате песни и албуми ще бъдат незабавно достъпна. Можете и да споделяте с приятели през Google+, където тя ще бъде налична.

За да се запознаете с цялата информация за възможностите на услугата, моля вижте приложената пресинформация.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене