Йори от Survivor готви следващата глава от плана си за елиминации

Тази вечер от 21:30 часа по bTV Survivor Йори готви следващата глава от плана си за елиминации. С второ писмо тя чертае схеми за Ваня като взима под внимание всички възможни сценарии. Докато приготвя „кюфтета”, Кхмер обсъждат потенциала на Острова на изгнаника за „финтове” в играта. Страхът завладява все по-силно сърцата и кара ума да създава нови изходи от опасността.

Преди дуела за оставане на Острова Владо Карамазов ще получи изненада. Той ще види как с помощта на подръчни средства Йори ще се превъплати в ролята на Агонцева, ще иронизира външния вид и отношението й. Няма да подмине и другия си „любимец” – „Сбърканичков”. Но дали забавленията и сарказмът ще й помогне да вземе скалпа на противника си и да определи хода на играта, зрителите ще разберат тази вечер.

Кхмер отново ще премерят сили в битка за лична неприкосновеност и право на номинации. Разделени на две и със завързани очи, сървайвърите ще изпитат сетивността на ръцете и добрата си ориентация. Играта ще мине под знака на болезнени удари, кеф, удоволствие и малко „злобичка”. Двама ще се гордеят от победите си, други ще се радват на властта и ще чертаят смели планове, някои ще се ядосват за загубата на важно преимущество, но кой ще спечели огърлицата, ще стане ясно утре вечер.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене