Лайняна история!

Кадрите са предоставени от http://seir.bg . Коя снимка е ной-готина? Гласувай в темата на Нед във форума на hiclub.bg

№1: "Не серете на пътеката" - тази табела е наистина брутална ! Не знам точно в кой природен парк и къде е поставена, но създателят и определено е селянин от висока класа. Селянин на нивото на тези за които важи написаното на нея предупреждение... Ако бях на негово място бих написал някакъв по-смекчен вариант като например "Не фекализирайте на пътеката" или пък "Не се обезлайнявайте на пътеката" но "НЕ СЕРЕТЕ" ми идва малко в повече...


№2: Ми... признавам си... аз бех ! Просто имах разстройство и неможах да устискам... наистина съжалявам и изпитвам огромно чувство на вина ! Моля всички съседи от входа да ме извинят за това че се изаках пред мазето им. Проявете малко разбиране защото на всеки може да се случи подобно нещо ! Иначе аз обещавам, че повече нема да правим така !


№3: Винаги съм искал да си имам рикша ! Именно за това аз безапелационно се възхищавам и се прекланям пред изобретателния гении на създателя на рекшата от снимката. Човекът е заварил две "балканчета" с винкел едно за друго и по този начин е изобретил рикшата за която аз винаги съм си мечтал. Аз сметам да последвам неговия пример и още утре да сглобя едно подобно возило и за себе си !


№4: "МЛАД ШОФЬОР ! ЖЕНА !!!" е те тва вече си е страшно и требва да се внимава... не стига че е млад шофьор па и жена на всичкото отгоре... на такава задължително требва да и се монтира буркан със сирена върху колата за да сигнализира на останалите участници в движението и те да се пазят от нея !


№5: Както виждате мили читателчета това е снежна склуптура на тоалетна чиния. Аз искам да поздравя младите творци за невероятното им постижение в сферата на съвременното изкуство и да им дам една идея - нека се опитат следващият път да направят от снег и една душ кабина.

Снимките са предоставени от нашите приятели и партньори от seir.bg . Виж там още невероВатни кадри! 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Модата продължава да бъде за много слаби хора
Иван Христов с ново амплоа – ще става певец или китарист?
Свалката с колежка - извън офиса и бъдете дискретни
Стартира инициатива „София – световна столица на спорта за 2024 г.“

Напишете дума/думи за търсене